Julkinen sektori

Palvelut julkiselle sektorille

Saat meiltä kaikki kuntasi tai toimistosi toimisto- ja käyttötavaratarpeet yhdeltä kumppanilta. Autamme luomaan teille sopivan tarvikevalikoiman ja mahdollistamme sen automaattisen täydennyksen hyllytyksineen. Integraatioiden avulla pystymme automatisoimaan täydennykset ja laskutuksen.

Lupauksemme

Palvelumme

Palvelumme

Täyden palvelun konseptimme yrityksille ja organisaatioille auttaa luomaan oikeanlaisen toimistotarvikevalikoiman laajasta brändivalikoimastamme eri hintapisteisiin. Kehitämme teille tarjoamaamme valikoimaa jatkuvasti yhteistyössä ja autamme pitämään saatavilla oikean määrän tarvikkeita ja käyttötavaraa oikeaan aikaan.
Laaja valikoima

Laaja valikoima

Viemme tuotteet ja käyttäjät järjestelmään. Tulemme sovittuna päivänä kalusteiden sekä tuotteiden kanssa ja laitamme valikoimanne järjestykseen. Nimiöimme hyllyjen reunukset tuotekuvauksin sekä viivakoodein, varmistaen että jokaisella tuotteella on oma, merkitty paikkansa.
Valikoimayhteistyö

Valikoimayhteistyö

Autamme kehittämään organisaatiosi toimistotarvike- ja käyttötavaravalikoimaa yhteistyössä. Tuotamme arvoa kehittämällä valikoimaa kanssanne menekin ja käyttötarpeen mukaan. Monitoroimme sopimaamme valikoimaa, analysoimme valikoimaa ABC-menetelmällä ja autamme pitämään tärkeimmät tarvikkeet ja tavarat aina saatavilla.
Tilaus- ja toimitusintegraatiot

Tilaus- ja toimitusintegraatiot

Tarjoamme useisiin toiminnanohjausjärjestelmiin reaaliaikaiseen tilaus- ja laskutusseurantaan sekä saamme automatisoitua ostot ja varastoseurannan kanssanne. Integraatioiden avulla saamme vähennettyä merkittävästi virheitä ja taattua oikean määrän tavaraa oikeaan aikaan käyttöönne.

Näin toimimme

  • Tarve- ja valikoimakeskustelu

    Käymme kanssanne läpi käyttäjäprofiilin ja tarpeenne sopivan valikoiman ja hintaluokan löytämiseksi. Saat hyödynnettyä kokemustamme tarpeenmukaisen ja tehokkaan toimisto- ja käyttötavaratarpeen täyttämiseksi.

  • Tarjousneuvottelu

    Käymme läpi keskustellun valikoiman tuotetiedot, sopivan toimitus- ja täydennystahdin, hinnoittelun, teille sopivan palvelukanavan ja mahdolliset räätälöinnit sekä integraatiot järjestelmiinne.

  • Yhteistyö

    Autamme aktiivisesti suunnittelemaan teille sopivimman tuote- ja tarvikevalikoiman, seuraamaan sitä ja estämään puutteet sekä tarvikkeiden kierron optimoinnissa ABC-analyysein.

Kun haluat saada toimistotarvikekulut kuriin ja oikean määrän toimistotarvikkeita saataville, ota yhteyttä asiantuntijaamme!