Yritys

Yritysesittely

Accepta Oy, entinen Herlitz Oy, on Hämeenlinnan Moreenissa erinomaisten kulkuyhteyksien varrella sijaitseva paperi-, koulu- ja toimistotarvikkeiden tukkuliike.
Olemme toimineet vuodesta 1993 lähtien aloittaen kahden henkilön voimin ja kuuluen saksalaiseen Herlitz- konserniin vuosina 1994–2009. Tällä hetkellä palveluksessamme työskentelee noin 20 työntekijää.
Laajan paperi-, koulu- ja toimistotarvikevalikoiman lisäksi tuotevalikoimiimme kuuluvat erilaiset postitus- ja paketointitarvikkeet, ATK-, tulostus- ja matkapuhelintarvikkeet, laaja heijastintuotevalikoima sekä kattaus- ja kutsutarvikkeet ja asiakkaiden tarpeiden mukaan tehdyt personoidut logotuotteet ja liikelahjat. Näiden lisäksi tarjoamme niin yritysasiakkaille kuin jälleenmyyjille valmiita personoituja valikoimaehdotuksia ja hyllyratkaisuja ja tarpeen mukaan hyllytyspalvelua.
Panostamme tuotteissamme ympäristöystävällisyyteen ja tuotteemme on pyritty valmistamaan ympäristöä rasittamatta. Painotamme tuotevalikoimassamme sellaisten toimittajien tuotteita, joilla on laatu- ja ympäristösertifikaatteja varmistaen näin eettisen toiminnan ja tuotteiden korkean laadun. Olemme WWF Green Office ja WWF:n yhteistyökumppani paperi- kirjoitus- ja heijastintuotteissa ja valikoimiimme kuuluu laaja kirjo FSC-sertifikoituja tuotteita.

Arvot

Lupauksemme asiakkaillemme

Ympäristöystävällisyys

Tuotteemme on pyritty valmistamaan ympäristöä rasittamatta. Tuotevalikoima koostuu sellaisten toimittajien tuotteista, joilla on mm. laatu- ja ympäristösertifikaatteja. Näin varmistamme eettisen toiminnan ja tuotteiden korkean laadun.

Olemme WWF:n yhteistyökumppani paperi- ja kirjoitustuotteissa ja meillä on laaja valikoima FSC-sertifioituja tuotteita valikoimassamme.

Asiakkaan kokonaisvaltainen palveleminen

Tarjoamme palvelun, tuotteen, mahdollisen tuotekehityksen ja tuotehankinnan asiakkaan vaatimusten mukaan, toimituksen, valikoimasuunnittelun eli hyllykuvien piirtämisen, tuotteiden analysoinnin sekä huoltopalvelun.

Kaikki edellä mainitut toiminnot ja ratkaisut suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa.

Tehokkuus

Pyrimme hoitamaan kaiken mahdollisimman kustannustehokkaasti, sekä jatkuvasti toimintaamme kehittäen asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Meiltä saat nopeat ympärivuotiset toimitukset (ei hyllyaukkoja), virheettömät toimitukset (oikeat viivakoodit, järjestelmällisesti varmistetut toimitussisällöt, tuotteiden saatavuuden turvaaminen) sekä parhaan toimitusajan ja -asteen (monta sadasta ja aikaa tilauksesta hyllyyn).

 • 2,93 milj. €

  Liikevaihto 2019
 • 1993

  Perustamisvuosi
 • n. 20

  Henkilökunta
 • n. 3000 m²

  Toimitilojen pinta-ala
 • n. 50

  Brändiä
 • 7800+

  Tuotteita valikoimassamme
 • 2 114 000+

  Toimitetut artikkelit vuodessa
 • 213 600+

  Lähetetyt tuoterivit vuodessa
 • 2600+

  Vuoden aikana ostoja tehneet asiakkaat
 • 220

  Artikkeleita 2020-2021 heijastinvalikoimassa