Kauppaketjut

Palvelut kauppaketjulle

Autamme rakentamaan eri kauppapaikoille sopivat hyllykokonaisuudet sekä analysoimaan ja kehittämään valikoimaa menekin mukaan. Löydät meiltä tunnetut brändit ja laadukkaat vaihtoehdot kaikissa hintaluokissa. Laajat integraatiomme mahdollistavat täysin automatisoidut ostot ja seurannan.

Lupauksemme

Palvelumme

Palvelumme

Täyden palvelun konseptimme kauppaketjuille auttaa löytämään kaupallisesti toimivimmat valikoimat kauppapaikkoihinne brändivalikoimastamme. Rakennamme asiakkaiden menestystä kehittämällä valikoimaa jatkuvasti yhteistyössä sekä pitämään hyllyissä oikean määrän tavaraa oikeaan aikaan.
Laaja valikoima

Laaja valikoima

Tarjoamme kauppapaikkoihinne kaupallisesti toimivan ja hyvin kiertävän valikoiman valituilta brändeiltä. Panostamme virheettömyyteen ja saat meiltä toimitukset järjestelmällisesti varmistettuina, oikeilla viivakoodeilla ja taatulla saatavuudella.
Valikoimayhteistyö

Valikoimayhteistyö

Autamme kehittämään valikoimaa yhteistyössä. Tuotamme arvoa valikoiman kehittämiseen auttamalla hyllysuunnittelussa, monitoroimalla valikoimaa, optimoimalla varastokiertoa, analysoimalla valikoimaa ABC-menetelmällä ja estämällä hyllyaukkoja.
Tilaus- ja toimitusintegraatiot

Tilaus- ja toimitusintegraatiot

Tarjoamme kaikkiin kauppaketjujen toiminnanohjausjärjestelmiin integraatiot reaaliaikaiseen tilaus- ja laskutusseurantaan sekä saamme automatisoitua ostot ja varastoseurannan kanssanne. Integraatioiden avulla saamme vähennettyä merkittävästi virheitä ja taattua optimaaliset tavaravirrat.

Näin toimimme

  • Tarve- ja valikoimakeskustelu

    Käymme kanssanne läpi ostajaprofiilin ja kauppapaikkojenne tarpeen sopivan valikoiman ja hintaluokan löytämiseksi. Saat hyödynnettyä kokemustamme kaupallisesti menestyvien hyllyratkaisujen luomiseksi.

  • Tarjousneuvottelu

    Käymme läpi keskustellun valikoiman tuotetiedot, sopivan toimitustahdin, hinnoittelun, palvelukanavan ja mahdolliset räätälöinnit sekä integraatiot.

  • Yhteistyö

    Autamme aktiivisesti valikoima- ja hyllysuunnittelussa, valikoiman seurannassa ja hyllyaukkojen estämisessä sekä varastokierron optimoinnissa ABC-analyysein.