Vähittäiskaupat

Palvelut vähittäistavarakaupalle

Autamme luomaan kauppapaikallesi toimivat hyllyvalikoimat laajasta käyttötavaravalikoistamme koulu- ja toimistotarvikkeista värikasetteihin, mobiilitarvikkeista heijastimiin, paketoitointiin ja lahjatuotteisiin. Saat meiltä sopivat valikoima- ja hintaluokat kaikkiin tarpeisiin.

Lupauksemme

Palvelumme

Palvelumme

Täyden palvelun konseptimme päivittäistavarakaupalle auttaa löytämään kauppapaikkasi tyypin ja asiakasprofiilin mukaan kaupallisen ja hyvin kiertävän valikoiman laajasta brändivalikoimastamme eri hintapisteisiin. Kehitämme kauppapaikkasi valikoimaa jatkuvasti yhteistyössä ja autamme pitämään hyllyissä oikean määrän tavaraa oikeaan aikaan.
Laaja valikoima

Laaja valikoima

Tarjoamme kauppaasi kaupallisesti toimivan ja hyvin kiertävän valikoiman valituilta brändeiltä. Panostamme virheettömyyteen ja saat meiltä toimitukset järjestelmällisesti varmistettuina, oikeilla viivakoodeilla ja taatulla saatavuudella.
Valikoimayhteistyö

Valikoimayhteistyö

Autamme kehittämään valikoimaa yhteistyössä. Tuotamme arvoa valikoiman kehittämiseen auttamalla hyllysuunnittelussa, monitoroimalla valikoimaa, optimoimalla varastokiertoa, analysoimalla valikoimaa ABC-menetelmällä ja estämällä hyllyaukkoja.
Tilaus- ja toimitusintegraatiot

Tilaus- ja toimitusintegraatiot

Tarjoamme yleisimpiin kauppojen toiminnanohjausjärjestelmiin integraatiot reaaliaikaiseen tilaus- ja laskutusseurantaan sekä saamme automatisoitua ostot ja varastoseurannan kanssanne. Integraatioiden avulla saamme vähennettyä merkittävästi virheitä ja taattua optimaaliset tavaravirrat.

Näin toimimme

  • Tarve- ja valikoimakeskustelu

    Käymme kanssanne läpi käyttäjäprofiilin ja tarpeenne sopivan valikoiman ja hintaluokan löytämiseksi. Saat hyödynnettyä kokemustamme tarpeenmukaisen ja tehokkaan toimisto- ja käyttötavaratarpeen täyttämiseksi.

  • Tarjousneuvottelu

    Käymme läpi keskustellun valikoiman tuotetiedot, sopivan toimitus- ja täydennystahdin, hinnoittelun, teille sopivan palvelukanavan ja mahdolliset räätälöinnit sekä integraatiot järjestelmiinne.

  • Yhteistyö

    Autamme aktiivisesti suunnittelemaan teille sopivimman tuote- ja tarvikevalikoiman, seuraamaan sitä ja estämään puutteet sekä tarvikkeiden kierron optimoinnissa ABC-analyysein.