OfficeShop

OfficeShop toimistotarvikehuolto

Oletko koskaan miettinyt, kuinka paljon työaikaa teillä menee toimistotarvikkeiden tilaamiseen ja hallinnointiin?

OfficeShop toimistotarvikehuollolla tuomme käyttöösi kompaktin ja tehokkaan toimistotarvikepuodin. Vapautamme palvelulla aikaa ja resursseja oman ydinliiketoimesi hoitamiseen. OfficeShop asiakkaanamme teillä on aina tarpeenmukaiset ja sovitut tuotteet saatavilla ilman hankalia tilausrutiineja. OfficeShopin avulla saat optimoitua käytettävät tarvikkeet, minimoitua hankinnan kokonaiskustannukset, sekä varmistat tehokkaan ja toimivan toimistotarvikehuollon.

OfficeShopin avulla saat toimistotarvikekustannukset kuriin ja tarvikkeet aina saataville!

Näin pystytät OfficeShopin

1. Tarvekartoitus

1. Tarvekartoitus

Kartoitamme kanssasi tarpeisiinne vastaavan valikoiman. Sovimme yhdessä tuotteiden maksimi- ja minimisaldot. Valitsemme teille sopivan toimintamallin. Käymme läpi tilat joihin toimistotarvikehyllyt sijoitetaan, sekä sovimme yhdessä toimintatavoista kuten kiinteistössä kulkemisesta.
2. Valikoiman perustaminen

2. Valikoiman perustaminen

Viemme tuotteet ja käyttäjät järjestelmään. Tulemme sovittuna päivänä kalusteiden sekä tuotteiden kanssa ja laitamme valikoimanne järjestykseen. Nimiöimme hyllyjen reunukset tuotekuvauksin sekä viivakoodein, varmistaen että jokaisella tuotteella on oma, merkitty paikkansa.
3. Valikoiman hoito

3. Valikoiman hoito

Täyttöpalvelutiimimme täyttää puutteet sovitun aikataulun mukaisesti. Järjestelmä tekee automaattisesti tilausehdotuksen puuttuvista tuotteista. Jokaiselle tuotteelle yhdessä määritetyn maksimisaldon ansiosta ylimääräistä varastoa ei synny.
4. Valikoiman ylläpito

4. Valikoiman ylläpito

Toimitamme tuotteet hyllyyn saakka ja pidämme valikoiman järjestyksessä. Huolehdimme pakkausjätteistä ja esim. tyhjien värikasettien kierrätyksestä. Jokaisesta täydennystoimituksesta saat lähetyslistan, josta näet toimituksen sisällön.

Kun haluat saada toimistotarvikekulut kuriin ja oikean määrän toimistotarvikkeita saataville, ota yhteyttä asiantuntijaamme ja suunnittelemme teille ehdotuksen omasta OfficeShopista!